Guia per a mares i pares que no són perfectes i criatures que no han de ser-ho (Catalan Edition)
Tania García

Guia per a mares i pares que no són perfectes i criatures que no han de ser-ho (Catalan Edition)

5

Guia per a mares i pares que no són perfectes i criatures que no han de ser-ho (Catalan Edition) - Guia per a mares i pares que no són perfectes i criatures que no han de ser-ho (Catalan Edition) por Tania García fue vendido por £7.61 cada copia. El libro publicado por Eumo Editorial. Contiene 152 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Descargar Se requiere registro

«Educar és una bonica oportunitat per créixer com a persones; cal que l'aprofitem tenint present que nosaltres no som perfectes, ni les criatures han de ser-ho.»

Quan heu renyat per última vegada els vostres fills? Els crideu i els castigueu? Les rutines i les obligacions us fan discutir sovint? Si volem que els nostres fills siguin persones felices, hem de deixar de banda els crits, les discussions i els càstigs i hem d'educar-los amb respecte, empatia i amor incondicional.

L’autora ens convida a revisar l’educació que vam rebre i, a partir d’aquí, aprendre a comunicar-nos amb els fills, a pactar i fixar límits amb ells, a gestionar les nostres emocions i ensenyar-los a gestionar les seves; i a viure i conviure en harmonia amb els altres.

Guia per a mares i pares que no són perfectes i criatures que no han de ser-ho (Catalan Edition) gratuit, Guia per a mares i pares que no són perfectes i criatures que no han de ser-ho (Catalan Edition) PDF, Guia per a mares i pares que no són perfectes i criatures que no han de ser-ho (Catalan Edition) EPUB, Guia per a mares i pares que no són perfectes i criatures que no han de ser-ho (Catalan Edition) AudioBook