Det holografiska paradigmet och andra paradoxer : ett utforskande av naturvetenskapens frontlinje
Bokförlaget Korpen

Det holografiska paradigmet och andra paradoxer : ett utforskande av naturvetenskapens frontlinje

5

Det holografiska paradigmet och andra paradoxer : ett utforskande av naturvetenskapens frontlinje - Det holografiska paradigmet och andra paradoxer : ett utforskande av naturvetenskapens frontlinje por Bokförlaget Korpen.. RegĂ­strese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Descargar Se requiere registro

Det holografiska paradigmet är en samling populärt hållna artiklar och samtal som vänder sig till natur- och samhällsvetenskapligt intresserade. Här möter vi en rad framstående naturvetenskapsmän och filosofer – bl. a. fysikerna David Bohm och Fritjof Capra, neurofysiologen Karl Pribram och författaren Marilyn Ferguson – vars forskningsresultat pekar mot ett nytt paradigm, en ny världsbild: bortom tid och rum finns en gemensam, universell grund. Och denna världsbild uppvisar anmärkningsvärda likheter med mystiska traditioner i både öst och väst.

Det holografiska paradigmet och andra paradoxer : ett utforskande av naturvetenskapens frontlinje gratuit, Det holografiska paradigmet och andra paradoxer : ett utforskande av naturvetenskapens frontlinje PDF, Det holografiska paradigmet och andra paradoxer : ett utforskande av naturvetenskapens frontlinje EPUB, Det holografiska paradigmet och andra paradoxer : ett utforskande av naturvetenskapens frontlinje AudioBook